Warning: fopen(/home/vintover/public_html/vintoverti.com/system/logs/error.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/vintover/public_html/system/library/log.php on line 6
Warning: fopen(/home/vintover/public_html/vintoverti.com/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/vintover/public_html/system/library/log.php on line 6
Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/vintover/public_html/system/library/log.php on line 10
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И АКУМУЛАТОРНИ ВИНТОВЕРТИ - ЦЕНИ

ВИНТОВЕРТИ ЦЕНИ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И АКУМУЛАТОРНИ ВИНТОВЕРТИ - ЦЕНИ - при нас ще намерите огромно разнообразие от електрически и акумулаторни винтоверти на атрактивни цени. Нови и употребявани винтоверти в отлично техническо състояние и с гаранция 12 месеца. 
Показване:
Подреждане по:

Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 18-2-LI Plus , 18 V , 2.0 Ah , 2 батерии

Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 18-2-LI Plus е профеисионален винтоверт ов висок клас, който отговаря напълно като качество на пазарната си цена.  Марката Bosch гарантира надеждност и дълъг експлоатационен живот. Патронникът на винтоверта е бър..

490.00 лв.

 Акумулаторен ударен винтоверт + лазерна ролетка 30м НОВ!

Акумулаторен ударен винтоверт + лазерна ролетка 30м

Пакетът акумулаторен ударен винтоверт  + подарък лазерна ролетка е много изгоден и е подходящ както за професионална, така и любителска употреба.Акумулаторният винтоверт CIMEX CD18V62NM-B е  с безчетков мотор и е с въртящ моме..

330.00 лв.

Акумулаторeн ъглов винтоверт HITACHI DN18DSLT4 Li-Ion 33.0Nm

Акумулаторният ъглов винтоверт HITACHI DN18DSLT4 Li-Ion е с максимален въртящ момент 33Nm.  Компактните размери и ниското тегло на машината позволяват продължителна употреба без излишно натоварване и работа на труднодостъпни и тесни простра..

450.00 лв.

Акумулаторен винтоверт 28 Nm CIMEX CD12V28NM

Акумулаторният винтоверт CIMEX CD12V28NM е предназначен за ежедневните домашни или професионални дейности. Въпреки че е най-малкия модел от марката CImex, този винтоверт е страхотен помощник в домашните ремонти и епрактичен инструмент ..

114.00 лв.

Акумулаторен винтоверт 58 Nm CIMEX CD18V58NM

Акумулаторният винтоверт CIMEX CD18V58NM е мощен и практичен професионален акумулаторен винтоверт, който е съвкупност от ергономичност, ниско тегло и високи параметри. Въртящият му момент от 58 Nm, а батерията е литиево-йонна, с капаци..

178.80 лв.

Акумулаторен винтоверт Black and Decker BDCDC18

Акумулаторният винтоверт Black  and Decker BDCDC18 е предназначен предимно за любителска употреба и е хоби вариант, подходящ за всяко домакинство. Добър помощник в дребните домашни ремонти и на достъпна цена, този модел винтоверт е предпочитан с..

185.00 лв.

Акумулаторен винтоверт CIMEX CD12V30NM

Акумулаторният винтоверт CIMEX CD12V30NM  е изключително компактен, мощен и удобен. Предназначен е за любителска и професионална употреба и е незаменим помощник в монтажните дейности, при сглобяване на мебели, окачени тавани, гипсокартон, п..

114.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Makita DFS452Z, без батерия и зарядно устройство

Акумулаторен винтоверт Makita DFS452Z, без батерия и зарядно устройство е предназначен за професионална употреба. Изключително маневрен инструмент с компактни размери и ниско тегло за по-голям комфорт на оператора. Винтовертът е снабден с вградена св..

499.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Makita HP332DSME със зарядно и куфар

Акумулаторният ударен винтоверт Makita HP332DSME е професионален клас винтоверт с гаранция за надеждност, качество и здравина. Подходящ е монтаж на гипскартон, мебели, строително-ремонтни дейности и други. Винтовертът Makita има режим за ударно-проби..

659.00 лв.

Акумулаторен винтоверт RAIDER RD-CDL05

Акумулаторният винтоверт RAIDER RD-CDL05 е предназначен за любителска и полупрофесионална употреба и е един добър помощник в дребните ремоти у дома, на строителната площадка, в монтажите на мебели и други. Максималният му въртящ момент е 20Nm и се ре..

89.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Raider RD-CDL16

Акумулаторният винтоверт Raider RD-CDL16 е добър помощник в дребните ремонти на достъпна цена. Конструкцията му е олекотена ипозволява да се ползва като акумулаторна бормашина . Батерията е литиево-йонна с напрежение 10,8 V. Винтовертът Raider е..

55.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Raider RDP-CDL01 /Li-ion, 14,4V

Акумулаторният винтоверт Raider RDP-CDL01 /Li-ion, 14,4V е предназначен за полупрофесионална употреба и е добър помощник във всяко домакинство. Подходящ е монтаж на гипскартон, в металообработването, дървообработващата промишленост, често с..

129.00 лв.

Акумулаторен винтоверт/бормашина DeWalt DCD780M2

Акумулаторен винтоверт/бормашина DeWalt DCD780M2  е професионална машина и е висок клас на маракта DeWALT. Винтовертът е снабден стандартно с най-ново поколение 4.0Ah XR Li-Ion батерия. Размерите му са изключително компакти, с ниско тегло е..

550.00 лв.

Акумулаторен гайковерт CIMEX 350 Nm

Акумулаторният гайковерт CIMEX CW18V350NM-B е мощен професионален гайковерт с безчетков двигател (BLDC / BRUSHLESS). Максималният му въртяш момент е 350 Nm.  Този модел ударен гайковерт е подходящ за всекидневна употреба както от ..

300.00 лв.

Акумулаторен ударен винтоверт CIMEX CD12V160NM

Акумулаторен ударен винтоверт / гайковерт CIMEX CD12V160NM – мощност и практичност, събрани в компактен корпус. С въртящ момент от 160 Nm и захват за битове  ¼ този акумулаторен ударен винтоверт се справя с лекота с завиването ..

126.00 лв.

ВИНТОВЕРТИ

Винтоверти.com е сайт специализиран в информацията за винтоверти. При нас ще намерите полезна информация за винтоверти, сравнение и тестове на винтоверти. Ако търсите информация за акумулаторен винтоверт, електрически винтоверт или ударен винтоверт, то при нас ще я намерите.


Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/vintover/public_html/index.php on line 97