ВИНТОВЕРТИ ПОД НАЕМ

За поръчки, обадете се сега: 0879 520 500 или sales@vintoverti.com

Оферти ВИНТОВЕРТИ ПОД НАЕМ Оферти ВИНТОВЕРТИ ПОД НАЕМ

Ако имате нужда от професионален винтоверт за вашите работни проекти, но не искате да го закупите, можете да разгледате вариантите за винтоверти под наем, предоставени от vintoverti.com. Ние предлагаме голям избор от винтоверти на водещи марки на пазара, които можете да наемете за период, подходящ за вас. Ние разполагаме с богато разнообразие от винтоверти на под наем, които са подходящи за различни видове работи, като монтажни дейности, ремонти, строителство и други. Нашите винтоверти под наем са редовно поддържани, за да се гарантира оптимална производителност и безопасност на работното място. Ние предлагаме гъвкави условия за наем на винтоверти, като период на наем, доставка и взимане на място и други, които са подходящи за всички видове клиенти. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящия винтоверт за вашата работа, като вземат под внимание всички ваши изисквания и нужди. За да наемете винтоверт, свържете се с нас на sales@vintoverti.com или посетете нашия уебсайт, за да направите поръчка. Ние гарантираме бърза и надеждна доставка на винтоверта до вашето място на работа. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно нашите винтоверти под наем или каквато и да било друга информация.

Електрически винтоверт Sparky BVR 63E HD 450 W - е компактен и лек винтоверт с електроника за предварителен избор на оборотите, бутон за застопоряване на прекъсвача и реверс. Универсален магнитен държач. Клипс за колан за удобство при работа. Ергономична ръкохватка с противохлъзгаща се мека вложка. Самоизключващи се четки. Двойна изолация. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години.

4лв.

Електрически винтоверт Sparky BVR 64E HD 705 W - има модерен и ергономичен дизайн, електроника за предварителен избор на оборотите. Бутон за застопоряване на прекъсвача. Реверс. Универсално магнитно гнездо за накрайници. Точен и тих съединител при изключване и отделяне на ограничителя без да се загубва настройката на дълбочината. Ограничител на дълбочината на завиване. Редукторна кутия от магнезиева сплав. Клипс за колан за удобство при работа. Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Самоизключващи се четки. Двойна изолация. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години.

4лв.

Акумулаторен винтоверт Sparky BR2 12E 1.7 Ah - има модерен и ергономичен дизайн за лека и удобна работа, с реверс, бързостягащ патронник и регулиране на въртящия момент - 15+1 степени. Добра видимост на работната зона благодарение на силно светодиодно осветяване. Модерен и ергономичен дизайн. Електрическа спирачка Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Ремък за ръка. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години. Окомплектовка: Пластмасов куфар 2 батерии зарядно устройство

4лв.

Акумулаторен винтоверт Sparky BR2 10.8V Li-C HD - има модерен и ергономичен дизайн за лека и удобна работа. Нов компактен дизайн с по-къс корпус. По-добър баланс и комфорт. Контролируем висок въртящ момент. Метална двускоростна редукторна кутия. Настройка на скоростта и реверс. Брой на степените на въртящия момент 20+1 плюс пробиване. Електрическа спирачка. Защита от претоварване . Акумулатори със защитата на клетките. Бързостягащ патронник. Светодиодна индикация за зареждане на батерията. Добра видимост на работната зона благодарение на силно светодиодно осветяване. Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години. Окомплектовка: Пластмасов куфар 2 батерии 1,5Ah зарядно устройство  

4лв.

Акумулаторен винтоверт Sparky BR2 15 Li 1.5 Ah - има модерен и ергономичен дизайн, 25 броя на степените на въртящия момент. Отлична видимост на работната зона благодарение на силно светодиодно осветяване. Светодиодна индикация за зареждане на батерията. Синхронизирана двускоростна предавка. Електрическа спирачка. Застопоряване на вретеното. 2 батерии - 1.5 / 2.6 Ah Li-Ion. Оптимизирана консумация на енергия, позволяваща по-голям брой операции с едно зареждане на батерията. Бързо зарядно устройство с активно вентилиране. Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Висок въртящ момент за различни приложения. Настройка на скоростта и реверс. Високи обороти на 2-ра предавка за по-добро пробиване. Бързостягащ патронник. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години. Окомплектовка: Пластмасов куфар 2 батерии зарядно устройство

7лв. - 18лв.

Акумулаторен ударен винтоверт BOSCH GSB 18V-21 Solo/ 18V Акумулаторният винтоверт е изключително надежден, издръжлив и здрав. Той е проектиран за професионални приложения. Моделът е съвместим с всички професионални 18 V батерии и зарядни устройства на Bosch. GSB 18V-21 Professional разполага с 2-степенно автоматично заключване, LED светлина и реверс за дясно-ляво въртене. Акумулаторният винтоверт пробива отвори в дърво до 35 mm и в стомана до 13 mm. Функцията ударно пробиване Ви дава възможност да използвате акумулаторната отвертка за пробиване на отвори в зидария до 10 mm. Оборудван е с 13-mm безключов патронник, изцяло метална скоростна кутия и електронна защита на клетките. Акумулаторният винтоверт е надежден професионален инструмент с функции за пробиване, завинтване и ударно пробиване. Доставя се без батерия и зарядно устройство в картонена кутия

7лв. - 18лв.

Електрически винтоверт за гипсокартон RTR Premium SD0402 520W - е перфектен за монтажни дейности с гипсокартон. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа.  Това е чудесна машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

7лв. - 18лв.

Електрически винтоверт за гипсокартон RTRMAX RTM312 600W - е перфектен за монтажни дейности с гипсокартон. Това е чудесна машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

7лв. - 18лв.

Електрически винтоверт RTRMAX RTM153 280W - е идеална за домашни ремонти или за професионална работа. Чудесна машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Има 6 mm безключов двувтулков патронник за бърза и лесна смяна на консумативи. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

6лв. - 11лв.

Електрически винтоверт RTRMAX RTM311 500W - е за домашни ремонти или за професионална работа. Идеалната машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Има 6 mm безключов двувтулков патронник за бърза и лесна смяна на консумативи. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

6лв. - 11лв.

Електрически винтоверт RTR Premium KPHD0202 280W - е машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. С 23-позиционно управление за прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Има 10 mm безключов двувтулков патронник за бърза и лесна смяна на консумативи. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM335 1.5Ah - e мощна машина за пробвиване и завинтване с лед лампа за осветление на работния участък. 26 Nm сила на затягане и безключов патронник. Олекотена бързозарядна батерия. Светлинен индикатор за посока въртене. Удобната двукомпонентна дръжка осигурява стабилен захват. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM338 1.3Ah - e с регулатор за затягане - 22 степени. Олекотена бързозарядна батерия. Светлинен индикатор за посока въртене. Удобната двукомпонентна дръжка осигурява стабилен захват. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX Hobby RTH137 1.3Ah - e с Li-ion батерия вградена в дръжката на бормашината, за повече комфорт. Батерията се зарежда напълно след 3-5 часа и е в готовност за работа. Снабдена е с индикатор за заряд. Удобната двукомпонентна дръжка осигурява стабилен захват. Предвиденото фенерче е за по-добра видомост при работа. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTRELK406 1.2Ah - e с регулатор за затягане - 8 степени. Перфектния инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Електронна спирачка за допълнителен контрол. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.2 Ah батерии, зарядно устройство, куфар.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM344 1.5Ah - e мощен инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Електронна спирачка за допълнителен контрол. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.5 Ah NiCd акумулаторa, зарядно устройство, куфар.

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM324 2Ah - e мощен инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Светлинния индикатор оказващ посоката на въртене и удобния превключвател правят боравенето с инструмента много лесно. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Има 18 степени на въртящия момент. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 2.0 Ah NiCd акумулаторa, зарядно устройство, куфар.

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM315 1.5Ah - e мощен инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка.Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Има 18 степени на въртящия момент. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.5 Ah Li батерии, зарядно устройство, куфар

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM334 1.3Ah - e с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Има 22 степени на въртящия момент. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.3 Ah Li - ion акумулаторa, зарядно устроиство, куфар

3лв. - 5лв.