Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD796P2 70 Nm

За поръчки, обадете се сега: 0879 520 500 или sales@vintoverti.com

Споделете статията:

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD796P2 70 Nm

701 лв.


Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD796P2 70 Nm - е с последно поколение супер мощна 18.0V XR Li-Ion батерия. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Сред другите преимущества на винтоверта можем да отбележим наличието на ярки бели LED светлини за по-добра видимост, иновативен дизайн на спусъка за повече контрол, гумирана ръкохватка за удобна работа, специална скоба от стомана за закачане на колан и издръжлив магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. 

Ултра компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Трискоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт.

Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Моделът е снабден с уникална слайд батерия, която елегантно и лесно се вмъква и изважда, както и иновативно мултизарядно устройство.

Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 5.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

ЗА КОНТАКТИ
Владимир Иванов
отдел - продажби
0879 520 500
sales@vintoverti.com

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете телефон и ние ще се свържем с вас!