RAIDER

Показване:
Подреждане:

Акумулаторен винтоверт RAIDER RD-CDL05

Акумулаторният винтоверт RAIDER RD-CDL05 е предназначен за любителска и полупрофесионална употреба и е един добър помощник в дребните ремоти у дома, на строителната площадка, в монтажите на мебели и други. Максималният му въртящ момент е 20Nm и се ре..

89.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Raider RD-CDL16

Акумулаторният винтоверт Raider RD-CDL16 е добър помощник в дребните ремонти на достъпна цена. Конструкцията му е олекотена ипозволява да се ползва като акумулаторна бормашина . Батерията е литиево-йонна с напрежение 10,8 V. Винтовертът Raider е..

55.00 лв.

Акумулаторен винтоверт Raider RDP-CDL01 /Li-ion, 14,4V

Акумулаторният винтоверт Raider RDP-CDL01 /Li-ion, 14,4V е предназначен за полупрофесионална употреба и е добър помощник във всяко домакинство. Подходящ е монтаж на гипскартон, в металообработването, дървообработващата промишленост, често с..

129.00 лв.

Акумулаторна бормашина/винтоверт Raider RDP-CDL06 - втора употреба

Акумулаторна бормашина/винтоверт Raider RDP-CDL06 - втора употреба. Зарядното е с повреден кабел, трябва да се смени. Винтовертът работи без проблем. С куфар и батерия. В отлично техническо състояние. Без коментар на цената.   ..

144.00 лв.

Електрически винтоверт RAIDER RD-ES46, 10 Nm, подходящ за гипскартон

Електрическият винтоверт RAIDER RD-ES46 e предназначен предимно за пробиване на отвори в гипскартон. Максималният му въртящ момент е 10Nm, а мощността му е 520W.  Снабден е с дълбочинен ограничител и каишка за китката за по-голямо удоб..

61.00 лв.

ВИНТОВЕРТИ

Винтоверти.com е сайт специализиран в информацията за винтоверти. При нас ще намерите полезна информация за винтоверти, сравнение и тестове на винтоверти. Ако търсите информация за акумулаторен винтоверт, електрически винтоверт или ударен винтоверт, то при нас ще я намерите.