Всички обяви в Винтоверти

За поръчки, обадете се сега: 0879 520 500 или sales@vintoverti.com

Всички оферти Винтоверти

Винтоверт електрически RTR MAX RTM313, 570W Електрическият винтоверт е с голям пусков ключ, който е с електронно управление и е удобен за работа. Специално приспособление отгоре на корпуса ви позволява да носите инструмента на колана по време на подготвителните работи. Електрическият винтоверт е предназначен за завинтване на самонарезни винтове в гипсокартон и дървени панели. Гумираният корпус намалява вибрациите по време на работа. Реверсът улеснява развиването на винтовете. • Бързозатягащ патронник • Бърза смяна на битовете • Дясно - ляво завъртане • Бързо пробиване • За използване с една ръка • Лек и компактен дизайн • Бутон за фиксиране на спусъка • Регулиране на скоростта

131 лв.

Акумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD790D2 60 Nm - е последно поколение XRP компактен винтоверт бормашина оборудван с новата XR Li-Ion батерия. Със здрава метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Има 22 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. С ефективен интелигентен спусък позволява цялостен контрол над всички приложения. 13 мм. безключов патронник с автоматично блокиране на шпиндела за бърза смяна на накрайници. Ярко бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен дизайн на ръкохватката за по-голям контрол на приложенията и максимален комфорт. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Част от интелигентната XR Lithium Ion серия, проектирана за ефективност и по-бързо изпълнение на приложенията Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 2 Ah батерия, зарядно устройство, куфар.

539 лв.

Акумулаторен винтоверт RTR Premium CDD51L  - e с дву-компонентна дръжка с компактен Т-образен дизайн и гумено покритие за удобство и здрав захват по време на работа. При всеки инструмент с автономно захранване най-важният елемент е батерията, която му осигурява електрическа енергия.  Патронникът е бързо затягащ и е предназначен за свредла с цилиндрична опашка и диаметър от 0.8 mm до 10 mm.  От нея в най-голяма степен зависи теглото, големината и мощността на инструмента. Бързозарядната олекотена батерия на акумулаторните бормашини RTRMAX ги прави изключително леки и удобни. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка с 1 батерия 10.8V

64 лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD785C2 60 Nm - е с последно поколение 18.0V XR Li-Ion винтоверт-бормашина оборудван с нова XR Li-Ion батерия с ултра-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Ярки бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение.  Перфектен е за монтажни дейности в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 1.5Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

434 лв.

Електрически винтоверт за гипсокартон RTRMAX RTM312 600W - е перфектен за монтажни дейности с гипсокартон. Това е чудесна машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

7лв. - 18лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM344 1.5Ah - e мощен инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Електронна спирачка за допълнителен контрол. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.5 Ah NiCd акумулаторa, зарядно устройство, куфар.

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM338 1.3Ah - e с регулатор за затягане - 22 степени. Олекотена бързозарядна батерия. Светлинен индикатор за посока въртене. Удобната двукомпонентна дръжка осигурява стабилен захват. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCF620D2K 30 Nm - има подобрен дизайн на ръкохватката за по-голям контрол на приложенията и максимален комфорт. Идва с  2 броя мощни 18,0V, 2.0Ah батерии, зарядно устройство, приставка-пълнител за работа с винтове на лента. Доставя се в практичен за транспорт и съхранение куфар. Акумулаторният винтоверт е мощен и здрав с висока производителност. Напрежението на акумулатора 18.0V. Висока скорост на въртене. Лесна смяна на накрайника. Обороти на празен ход 0 - 4400мин -1. LED лампа с отложено изгасване. Ръкохватка с гумирано покритие. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 2.0Ah батерия, зарядно устройство, приставка/пълнител за работа с винтове на лента, в куфар.

600 лв.

Акумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD791P2 70 Nm - се доставя в практичен куфар за удобен транспорт. Разполага с мощен безчетков двигател. При "безчетковите" инструменти пренасянето на мощността е изцяло електронно. Без четки, загубата на енергия е по-малка и затова инструмента има по-голяма продължителност на работа с едно зареждане и по-голяма ефективност при работа. Предимства: XR Li-Ion безчеткови ударни винтоверти са с 80% по-голяма продължителност на работа.Ултра-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства.  Окомплектовка:  2х5Ah батерия, зарядно устройство, с куфар. 

658 лв.

Акумулаторен винтоверт за гипсoкартон Metabo SE 18 LTX 4000 Solo -  е компактен и лек, с практичен дизайн за удобна работа с една ръка. Винтовертът е пригоден за работа с гипскартон тъй като е с висок въртящ момент за закрепване на гипсокартонени плоскости и гипсофазерни плоскости към дървена или метална конструкция. Прецизно задвижване на винтовете благодарение на фино регулируемия водач за дълбочина и съединителя с ниски шумове. Разполага с Variospeed (V) Електроника за работа със специални скорости, за различни материали и приложения. Интегрирана работна лампа за осветяване на контактната област. Удобна кука за колан, може да се фиксира от дясната или от лявата страна. Батерии са с показател на капацитет на състоянието на зареждане. Ultra-M технология: най-висока производителност, леко зареждане.   Окомплектовка: идва с вложка, без батерии и без зарядно.

499 лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM315 1.5Ah - e мощен инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка.Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Има 18 степени на въртящия момент. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.5 Ah Li батерии, зарядно устройство, куфар

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCD730C2 57 Nm - има подобрен дизайн на ръкохватката за по-голям контрол на приложенията и максимален комфорт. Идва с 2 броя мощни 14,4V, 1.5 Ah батерии, зарядно устройство, приставка-пълнител за работа с винтове на лента. Доставя се в практичен за транспорт и съхранение куфар. Акумулаторният винтоверт е мощен и здрав с висока производителност. Напрежението на акумулатора 18.0V. Висока скорост на въртене. Лесна смяна на накрайника. Обороти на празен ход 0 - 1900мин -1. LED лампа с отложено изгасване. Ръкохватка с гумирано покритие. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Окомплектовка: 2бр. 14,4V, 1.5 Ah батерия, зарядно устройство, в куфар.

350 лв.

Електрически винтоверт DeWALT DW275K 10 Nm - е идеален е за работа и закрепване в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Лека и компактна конструкция за намаляване на умората на работещия.  Винтоверт с мощност 540W. Идеален за завиване в дърво, пластмаса и метал. Регулируем въртящ момент до 10 Nm. Ограничител на дълбочината на завиване за постоянна дълбочина. 6.35мм шестограмен държач. Реверс. Максимален диаметър на винта 4.8мм. Мека и ергономична ръкохватка и превключвател за намаляване на вибрациите. Лек и компактен дизайн за намаляване на умората на потребителя и повишаване на производителността, са решения за повишаване на комфорта при работа.

268 лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD796P2 70 Nm - е с последно поколение супер мощна 18.0V XR Li-Ion батерия. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Сред другите преимущества на винтоверта можем да отбележим наличието на ярки бели LED светлини за по-добра видимост, иновативен дизайн на спусъка за повече контрол, гумирана ръкохватка за удобна работа, специална скоба от стомана за закачане на колан и издръжлив магнитен държач за накрайници за лесно съхранение.  Ултра компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Трискоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Моделът е снабден с уникална слайд батерия, която елегантно и лесно се вмъква и изважда, както и иновативно мултизарядно устройство. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 5.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

701 лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCD710D2 25 Nm - е мощен компактен винтоверт окомплектован с 2.0Ah Li-Ion батерия. Компактен и лек дизайн за лека и удобна работа. С превключвател за по-голям контрол на скоростта по време на работа с машината. Включва 2 батерии и зарядно устройство. Със здрава метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. С ефективен спусък позволяващ цялостен контрол над всички приложения. 10 мм. безключов патронник с автоматично блокиране на шпиндела за бърза смяна на накрайници. Ярко бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен дизайн на ръкохватката за по-голям контрол на приложенията и максимален комфорт. Окомплектовка: 2бр. 10,8V, 2 Ah батерия, зарядно устройство, куфар.

303 лв.

Акумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD780M2 60 Nm - е най-ново поколение 18V XR Li-Ion компактен винтоверт бормашина окомплектован с NEW поколение 4.0Ah XR Li-Ion батерия. Ултра-компактен и лек дизайн позволява да се използват в тесни пространства. Двускоростна предавка, на която всички детайли са направени от метал за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живота на инструмента. Включва 2 батерии и зарядно устройство. Със здрава метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. С ефективен интелигентен спусък позволява цялостен контрол над всички приложения. 13 мм. безключов патронник с автоматично блокиране на шпиндела за бърза смяна на накрайници. Ярко бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен дизайн на ръкохватката за по-голям контрол на приложенията и максимален комфорт. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 4 Ah батерия, зарядно устройство, куфар.

544 лв.

Електрически винтоверт Sparky BVR 63E HD 450 W - е компактен и лек винтоверт с електроника за предварителен избор на оборотите, бутон за застопоряване на прекъсвача и реверс. Универсален магнитен държач. Клипс за колан за удобство при работа. Ергономична ръкохватка с противохлъзгаща се мека вложка. Самоизключващи се четки. Двойна изолация. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години.

4лв.

Акумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD780C2 60 Nm -  е последно поколение 18.0V XR Li-Ion компактен винтоверт - бормашина на DeWALT, оборудван с нова XR Li-Ion батерия. Свръх-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 1.5Ah батерия, зарядно устройство, куфар.

415 лв.

Акумулаторните бормашини Raider са известни със своята висока издръжливост на продължителна работа и с голямата си здравина. Дизайнът и удобните ръкохватки на бормашината Raider RDP-CDL03L са допълнително предимство за оператора. Акумулаторните инструменти са предназначени за употреба от електротехници, дърводелци, автомонтьори и монтажници. Намират широко приложение в металообработването и във всякакви други професии. Предимство на акумулаторните бормашини Raider е, че не се нуждаят от наличие на електрическа мрежа, за да работят.

91 лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт DeWALT DCF887N 205 Nm - е с кожух от алуминий, което осигурява по-добро топлоотделяне и съответно така се предпазва мотора от прегряване. Идва без батерия и зарядно в окомплектовката. Именно по-този начин му се осигурява толкова дълъг живот. DeWALT  DCF887N е с вградена защита от претоварване и безключов шестограмен патронник за бърза и лесна смяна на накрайниците. Други характеристики на машината са наличието на електронна спирачка на мотора и осветяване на работната зона. Окомплектовка: без батерия и зарядно устройство. 

249 лв.

Електрически винтоверт за гипсокартон RTR Premium SD0402 520W - е перфектен за монтажни дейности с гипсокартон. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа.  Това е чудесна машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

7лв. - 18лв.

Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B – флагманът в новата линия професионални акумулаторни винтоверти на CIMEX, специално разработен за професионална употреба, съчетава в себе си всички необходими за един професионалист изисквания за винтоверт. С въртящ момент от 62 Nm, батерия с капацитет 4.0 Ah и безчетков мотор произведен в Япония, две скорости и ударна функция, акумулаторният винтоверт предлага завидна универсалност на приложение. Още с хващането на машината в ръка, впечатление прави отличният баланс и разпределение на тежестта. За разлика от много други винтоверти, при продължителна работа със акумулаторния винтоверт CIMEX CD18V62NM-B се усеща липсата на натоварване в областта на предмишницата, дължаща се на необходимостта ръката ви да компенсира непрекъснато недоброто  разпределение на тежестта. Отлично балансираното тяло на винтоверта ви позволява продължителна употреба без умора, а гумираната ръкохватка ви осигурява удобен и стабилен захват. При избора на акумулаторен на винтоверт база техническихарактеристики и сравнението му с други модели, основните показатели обикновено са два – въртящ момент и капацитет на батерията. С напредването на технологиите за производство на батерии, критерият който до скоро се считаше за значим показател за мощност – напрежениеto на батерията, вече спокойно може да бъде пренебрегнат. Не са редки случите, при които акумулаторен винтоверт „напомпан” с 18-20V батерия да предоставя скромен въртящ момент от порядъка на 30-35 Nm…. Въртящият момент на акумулаторният винтоверт CIMEX CD18V62NM-B е 62 Nm – стойност позволяваща употребата му за навиване на различни видове винтове – винтове за дърво, самонарезни винтове за метал, винтове за бетон (АМО винтове за директен монтаж). Използването на винтоверта с боркорони за метал, дърво също е безпроблемно. Батерията е с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion осигуряваща дълъг период на работа с едно зареждане дори при големи натоварвания. Над елементите на батерията е разположена контролната платка, отговаряща за зареждането на батерията. Този контролер осигурява оптимално бързо зареждане на батерията в зависимост от състоянието и защитава батерията от презареждане , дълбок разряд и претоварване. От горната страна на батерията е разположен светодиоден индикатор за заряда на батерията. В задната част на корпуса има USB извод, позволяващ батерията да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон. Станцията за зареждане на батерията на акумулаторния винтоверт е с номинален изходен ток от 2,2А позволяваща бързо зареждане до 100%  на батерията от 4.0 Ah за само 1 час! Партонника на винтоверта е изцяло метален с блокировка и QuiqLock заключване. Съобразен с мощността на машината патронника е с обхват до 13 мм. Формата на нтове заметал винтове челюстите е с допълнителен канал, позволяващ надеждно директно захващане на битове без опасност от превъртане. Този допълнитен канал в челюстите, допринася и за надеждното захващане на свредла с цилиндрична опашка. Селектора за въртящ момент е 21 степени за оптимален контрол върху мощността в зависимост от приложението – от малки винтове до тежки моменти на завиване и развиване. Превключвателя за избор на режим е тристепенен – пробиване, завиване с контрол на въртящият момент (21 степени) и ударно пробиване. В режим на пробиване, акумулаторният винтоверт се използва като бормашина – можете да го ползвате с свредла за метал, дърво, конусовидни свредла (стъпаловидни свредла) боркорони за метал. Режим на завиване/развиване с 21 степени на контрол на въртящият момент – независимо от дължината на винта и вида на материала в който го завивате, вие ще имате перфектен контрол върху дълбочината на завиване Режим „ударно пробиване“ – практично и удобно. С помощта на акумулаторният ударен винтоверт CIMEX CD18V62NM-B можете да пробивате отвори в зидария, порест бетон. Редуктора на акумулаторния винтоверт е изцяло метален. Всички планетарни и периферни колела са изработени от прецизно закалена стомана, гарантираща дълъг експлоатационен живот при натоварване. Снабден с две скорости, редуктора позволява разгръщането на оборотите на празен ход 0 до 450 об.мин на първа скорост и 0 до 2000 об./мин. на втора скорост. Задвижването на акумулаторния винтоверт е поверено мощен и надежден, безчетков  електродвигател  (BLDC) на японската компания Mabuchi. Създадена през 1946 година, днес фирмата е със 37% пазарен дял в световен мащаб за безчеткови електродвигатели за електро инструменти и е основен доставчик на много водещи марки. Безчетковият електродвигател на акумулаторният ударен винтовертCIMEX CD18V62NM-B e със значително по-дълъг живот в сравнение със стандартните четкови електродвигатели. Капсолован, двигателят работи без проблем в силно запрашена среда, без опасност от повреди. Спусъкът на винтоверта е с безстепенно плавно регулиране на оборотите. Над него е разположен превключвателя за смяната на посоките на въртене. Непосредствено над спусъка в предната част на корпуса, се намира датчик за светлина. Този датчик управлява вграденият над батерията на винтоверта светодиод, осветяващ работната зона. По този начин, осветлението на работната зона на винтоверта се включва само когато светлината не е достатъчна. Солидният корпус на акумулаторният ударен винтоверт е изработен от здрава удароустойчива пластмаса, обкантен с гумено покритие и има щипка за закачане на колан. Гуменото покритие на корпуса, не само предпазва корпуса на акумулаторният винтоверт от нараняване, но и осигурява отлична защита от приплъзване при поставяне на машината на наклонени повърхности – важно нали – особено ако работите на наклонен покрив.  Гумираната ръкохватка на винтоверта, осигурява отличен захват без приплъзване. Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B – практичен и разумен избор на добра цена. Окомплектовка на акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V62NM-B – тяло 1 бр. Батерия 18V/4 Ah Li-Ion – 1 бр. Бързо зарядно устройство – 1 бр. Щипка за колан – 1 бр. Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр. Магнитен държач за битове – 1 бр. Битове PZ1, PZ2, PH1, PH2, SL5, SL6 – по един брой от вид Средла – 6 броя

322 лв.

Акумулаторен винтоверт Sparky BR2 12E 1.7 Ah - има модерен и ергономичен дизайн за лека и удобна работа, с реверс, бързостягащ патронник и регулиране на въртящия момент - 15+1 степени. Добра видимост на работната зона благодарение на силно светодиодно осветяване. Модерен и ергономичен дизайн. Електрическа спирачка Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Ремък за ръка. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години. Окомплектовка: Пластмасов куфар 2 батерии зарядно устройство

4лв.

Акумулаторен ударен винтоверт BOSCH GSB 18V-21 Solo/ 18V Акумулаторният винтоверт е изключително надежден, издръжлив и здрав. Той е проектиран за професионални приложения. Моделът е съвместим с всички професионални 18 V батерии и зарядни устройства на Bosch. GSB 18V-21 Professional разполага с 2-степенно автоматично заключване, LED светлина и реверс за дясно-ляво въртене. Акумулаторният винтоверт пробива отвори в дърво до 35 mm и в стомана до 13 mm. Функцията ударно пробиване Ви дава възможност да използвате акумулаторната отвертка за пробиване на отвори в зидария до 10 mm. Оборудван е с 13-mm безключов патронник, изцяло метална скоростна кутия и електронна защита на клетките. Акумулаторният винтоверт е надежден професионален инструмент с функции за пробиване, завинтване и ударно пробиване. Доставя се без батерия и зарядно устройство в картонена кутия

7лв. - 18лв.

Електрически винтоверт RTRMAX RTM153 280W - е идеална за домашни ремонти или за професионална работа. Чудесна машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Има 6 mm безключов двувтулков патронник за бърза и лесна смяна на консумативи. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM335 1.5Ah - e мощна машина за пробвиване и завинтване с лед лампа за осветление на работния участък. 26 Nm сила на затягане и безключов патронник. Олекотена бързозарядна батерия. Светлинен индикатор за посока въртене. Удобната двукомпонентна дръжка осигурява стабилен захват. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTRELK406 1.2Ah - e с регулатор за затягане - 8 степени. Перфектния инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Електронна спирачка за допълнителен контрол. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.2 Ah батерии, зарядно устройство, куфар.

6лв. - 11лв.

Винтоверт Metabo DWSE 6.3 12 Nm е специалистът за работа с гипсокартон. Оптимална скорост за обработка на самопробивни винтове. 10-посочен регулируем въртящ момент. Метабо маратон с патентована защита от прах за дълъг експлоатационен живот. Здрава втулка за водене на дълбочина с предна алуминиева секция. Завъртане напред и назад. Бърза система за смяна на инструмента. Ниска шумопоглъщаща скоба, изработена качествено, за дълъг експлоатационен живот. Здрав алуминиев корпус за оптимално разсейване на топлина и издръжливост. Авто-спиране на въглеродни четки за защита на мотора. Функция Vario (V) - Електроника за работа с персонализирани скорости, които да отговарят на различни материали. Прецизно задвижване на винтовете благодарение на фино регулируемия водач за дълбочина и съединителя с ниски шумове. Има компактен и лек дизайн за удобна работа с една ръка. Винта може да бъде напълно изваден за проверка по време на работа. Отлична 550 W мощ и обороти от 0 до 2100 в минута.

599 лв.

Електрически винтоверт RTR Premium KPHD0202 280W - е машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. С 23-позиционно управление за прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Има 10 mm безключов двувтулков патронник за бърза и лесна смяна на консумативи. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

6лв. - 11лв.

Електрически винтоверт  Raider RD-CDD04 разполага с мощност на мотора от 400 W, безключов патронник с диаметър 8-10 мм, удобна ергонимична ръкохваткa, регулируеми обороти и въртящия момент 16+1. С електрическа бормашина Raider RD-CDD04 можете да пробивате отвори с големина 20 мм в дърво и метал 10 мм. А 6 метровия захранващ кабел ви осигурява свобода на движение по време на работа и практически елиминира необходимостта от употреба на удължител.

50 лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM342 1.5Ah - e с удобна дву компонентна дръжка с компактен Т-образен дизайн и Soft Touch покритие за удобство и здрав захват по време на работа. Светлинния индикатор оказващ посоката на въртене и удобния превключвател правят работата с инструмента много лесна. Патронникът е бързо затягащ и е предназначен за свредла с цилиндрична опашка и диаметър от 1 mm до 10 mm. При всеки инструмент с автономно захранване най-важният елемент е батерията, която му осигурява електрическа енергия. От нея в най-голяма степен зависи теглото, големината и мощността на инструмента. Бързозарядната олекотена батерия на акумулаторните бормашини RTRMAX ги прави изключително леки и удобни. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана Резервна батерия: Да Куфар: Да  

141 лв.

Винтоверт Raider RD-CDD03 е електрически винтоверт подходящ за монтиране в дърво и метал. Оборудван е с 300 ватов мотор, работещ на две скорости с регулируеми обороти съответно 0-400 и 0-1600 оборота в минута. Винтоверта предлага 16+1 скорости на въртящия момент. Диаметъра на пробиване в стомана е  10 мм, а  в дърво 16 мм. Размерът на патронника е  Ø 0.8-10mm. Винтоверт Raider RD-CDD03 разполага с удобна дръжка и захранващ кабел с дължина 10 метра, осигуряващ свобода на действие и удобство при употреба.  

73 лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX Hobby RTH137 1.3Ah - e с Li-ion батерия вградена в дръжката на бормашината, за повече комфорт. Батерията се зарежда напълно след 3-5 часа и е в готовност за работа. Снабдена е с индикатор за заряд. Удобната двукомпонентна дръжка осигурява стабилен захват. Предвиденото фенерче е за по-добра видомост при работа. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана.

6лв. - 11лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM334 1.3Ah - e с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Има 22 степени на въртящия момент. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 1.3 Ah Li - ion акумулаторa, зарядно устроиство, куфар

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCF620N 30 Nm - ултра-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. Мощен и здрав акумулаторен винтоверт с висока производителност. Напрежение на акумулатора 18.0V. Висока скорост на въртене. Лесна смяна на накрайника. Обороти на празен ход 0 - 4450мин -1. LED лампа с отложено изгасване. Ръкохватка с гумирано покритие. Окомплектовка: идва без батерия и зарядно устройство. 

334 лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCD791NT 70 Nm - е с мощен безчетков двигател. При "Безчетковите" инструменти пренасянето на мощността е изцяло електронно. Без четки, загубата на енергия е по-малка и затова инструмента има по-голяма продължителност на работа с едно зареждане и по-голяма ефективност при работа. Предимства: XR Li-Ion безчеткови ударни винтоверти са с 80% по-голяма продължителност на работа. Доставя се с куфар за пренасяне. Окомплектовка: без батерия и зарядно устройство, само с куфар. 

345 лв.

Акумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD737D2 57 Nm - има здрава двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Последно поколение XRP компактен ударен винтоверт-бормашина оборудван с нова XR Li-Ion батерия. 15 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Ефективен интелигентен спусък позволява цялостен контрол над всички приложения. 13мм безключов патронник с автоматично блокиране на шпиндела за бърза смяна на накрайници. Ярки бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен дизайн на ръкохватката за по-голям контрол на приложенията и максимален комфорт. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Част от интелигентната XR Lithium Ion серия, проектирана за ефективност и по-бързо изпълнение на приложенията. Окомплектовка: 2бр. 14,4V, 2.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

441 лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD776C2 42 Nm - е изключително компактен с 18-волтова XR литиево-йонна батерия от ново поколение. Много удобен, с олекотен дизайн, който позволява да се работи лесно и без умора в стеснени пространства. Издръжлив и с дълъг живот, благодарение на двускоростната изцяло метална предавка. Много прецизен модел с възможност за регулиране на въртящия момент в режим отвертка в 16 степени. Снабден е с 13-милиметров безключов патронник с автоматично блокиране на шпиндела, което осигурява лесна и бърза подмяна на работните накрайници. Сред другите преимущества на винтоверта можем да отбележим наличието на ярки бели LED светлини за по-добра видимост, иновативен дизайн на спусъка за повече контрол, гумирана ръкохватка за удобна работа, специална скоба от стомана за закачане на колан и издръжлив магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Моделът е снабден с уникална слайд батерия, която елегантно и лесно се вмъква и изважда, както и иновативно мултизарядно устройство. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 1.5Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

427 лв.

Акумулаторен винтоверт RTR Premium CD0257-4 1.3Ah - e с 2 скорости и удобна дву-компонентна дръжка с компактен Т-образен дизайн и гумено покритие за удобство и здрав захват по време на работа. При всеки инструмент с автономно захранване най-важният елемент е батерията, която му осигурява електрическа енергия.  Патронникът е бързо затягащ и е предназначен за свредла с цилиндрична опашка и диаметър от 1.5 mm до 10 mm.  От нея в най-голяма степен зависи теглото, големината и мощността на инструмента. Бързозарядната олекотена батерия на акумулаторните бормашини RTRMAX ги прави изключително леки и удобни. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана Резервна батерия: не Куфар: Да

106 лв.

Акумулаторен винтоверт 58 Nm CIMEX CD18V58NM с 2.0 Ah батерия Акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM – мощен и удобен акумулаторен винтоверт, предлагащ съчетание от ергономичност, ниско тегло и високи параметри. С въртящ момент от 58 Nm, и литиево йонна батерия с капацитет 2.0 Ah, винтоверта покрива широк спектър на приложение в монтажните дейности – безценен помощник в монтажа на мебели, метални конструкции, гипсокартон и много други. Отлично балансиран, така че да не уморява ръката на оператора, акумулаторният винтоверт е предназначен за професионална употреба. Гумираните елементи на ръкохватката, осигуряват сигурен и стабилен захват при работа. При избора на акумулаторен на винтоверт на база техническихарактеристики и сравняването му с други модели, основните показатели обикновено са два – въртящ момент и капацитет на батерията. С напредването на технологиите за производство на батерии, критерият който до скоро се считаше за значим показател за мощност – напрежението на батерията, вече спокойно може да бъде пренебрегнат. Не са редки случите, при които акумулаторен винтоверт „напомпан” с 18-20V батерия да предоставя скромен въртящ момент от порядъка на 30-35 Nm…. CIMEX CD18V62NM-B е винтоверт с въртящ момент от 58 Nm – стойност с която биха могли да се похвалят единица винтоверти в този ценови клас. Големият въртящ момент разкрива допълнителни възможности в приложението на тази  машина. Независимо дали ще завивате винтове за дърво, самонарезни винтове за метал, винтове за бетон(АМО винтове за директен монтаж), винтоверта за ще се справи. Използването на винтоверта с боркорони за метал и дърво също е безпроблемно. Батерията е с капацитет 2.0 Ah / 18V Li-Ion и предоставя доста добро време за работа с едно зареждане. Разбира се, времето за работа с едно зареждане е относителен показател, зависещ от дейността която извършвате с машината. Нормално е при работа в режим на завиване на винтове за дърво, батерията да издържа повече от колкото, ако използвате акумулаторния винтоверт с боркорона за дърво или метал. Платката на интелигентното зарядно устройство на батерията на акумулаторния винтоверт е вградено директно в батерията. Тази платка позволява контрол на зареждането и следните допълнителни функции – защита от дълбок разряд, защита от презареждане, защита от претоварване на батерията при работа и оптимизирано бързо зареждане, позволяващо 100% заряд на 2.0 Ah батерия да се достигне за 60 мин. Допълнителна „екстра“ на батерията е възможността тя да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон. Това става чрез монтираният в задната част на батерията USB извод, който освен за зареждане на телефон, може да се използва за включване на допълнителна светлина.   Партонника на акумулаторния винтоверт е с максимален обхват 13 мм и е изцяло метален. Бързата смяна на работния накрайник е безпроблемна поради наличието на блокаж на патронника и QuiqLock заключване. Челюстите за захващане на накрайниците са със специална формантове заметал винтове  (с допълнителен канал), позволяващ директно захващане на битове без опасност от превъртане. 15-те степени на завиване дават възможност за оптимален контрол върху въртящият момент в зависимост от приложението – от малки винтове до тежки моменти на завиване и развиване. Превключвателя за избор на режим е двустепенен – пробиване, завиване с контрол на въртящият момент (15 степени) В режим на пробиване, акумулаторният винтоверт може да се използва като бормашина пробиване на отвори в метал, дърво и други материали. Режим на завиване/развиване с 15 степени на контрол на въртящият момент – позволяващ редукция на въртящият момент за да се избегне пренавиване (вкопаване) на винтовете в материала, като по този начин, контролирате дълбочината на завиване. Предвид на това, че винтоверта е предназначен за професионална употреба и е с висок въртящ момент, материалите от който са изработени елементите на редуктора са от голямо значение за неговата надеждност. Акумулаторният винтоверт CIMEX CD18V58NM е с изцяло метален редуктор. Всички планетарни и периферни колела са изработени от прецизно закалена стомана с повърхностно йонно азотиране – технология гарантираща дълъг експлоатационен живот и висока износоустойчивост. Снабден с две скорости, редуктора позволява разгръщането на оборотите на празен ход 0 до 400 об.мин на първа скорост и 0 до 1500 об./мин. на втора скорост. Задвижването на акумулаторния винтоверт е поверено мощен и надежден японски електродвигател Mabuchi. Двигателите с тази марка са предпочитани от редица водещи производители на електроинструменти.   Спусъкът на винтоверта е с плавно, безстепенно регулиране на оборотите. Над него е разположен превключвателя за смяната на посоките на въртене. Над спусъка се намира вградената лед светлина, позволяваща зоната на работа да бъде осветена. Осветлението се включва автоматично при натискане на спусъка.. Корпусът на винтоверта е солиден, изработен от удароустойчива пластмаса с гумирани елементи. Гуменото покритие на корпуса, не само предпазва корпуса на акумулаторният винтоверт от нараняване, но и осигурява отлична защита от приплъзване при поставяне на машината на наклонени повърхности – важно нали – особено ако работите на наклонен покрив. Окомплектовка на акумулаторен винтоверт CIMEX CD18V58NM Акумулаторен ударен винтоверт с безчетков мотор CIMEX CD18V58NM – тяло 1 бр. Батерия 18V/2.0 Ah Li-Ion – 1 бр. Бързо зарядно устройство – 1 бр. Щипка за колан – 1 бр. Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр. Магнитен държач за битове – 1 бр. Битове PZ1, PZ2, PH1, PH2, SL5, SL6 – по един брой от вид Средла – 6 броя

163 лв.

Електрически винтоверт DeWALT DW268K 26 Nm - е перфектен е за монтажни дейности в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Лека и компактна конструкция за намаляване на умората на работещия. Винтоверт с мощност 540W. Идеален за завиване в дърво, пластмаса и метал. Регулируем въртящ момент до 26 Nm.  Система Versa Clutch, позволява настройка на въртящия момент докато се завиват винтове в материала с неравномерна плътност. 6.35мм шестограмен държач. Реверс. Максимален диаметър на винта 6.3мм. Мека и ергономична ръкохватка и превключвател за намаляване на вибрациите. Лек и компактен дизайн за намаляване на умората на потребителя и повишаване на производителността, са решения за повишаване на комфорта при работа.

584 лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM354 1.5Ah - e с 2 скорости и удобна дву-компонентна дръжка с компактен Т-образен дизайн и Soft Touch покритие за удобство и здрав захват по време на работа. При всеки инструмент с автономно захранване най-важният елемент е батерията, която му осигурява електрическа енергия. Светлинния индикатор оказващ посоката на въртене и удобния превключвател правят работата с инструмента много лесна. Патронникът е бързо затягащ и е предназначен за свредла с цилиндрична опашка и диаметър от 1 mm до 10 mm.  От нея в най-голяма степен зависи теглото, големината и мощността на инструмента. Бързозарядната олекотена батерия на акумулаторните бормашини RTRMAX ги прави изключително леки и удобни. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана Резервна батерия: Да Куфар: Да

167 лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD795D2 60 Nm - е 18.0V XR Li-Ion винтоверт-бормашина оборудван с последно поколение нова XR Li-Ion батерия с ултра-компактен и лек дизайн, позволяващ използване в тесни пространства.  Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Ярки бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Перфектен е за монтажни дейности в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 2.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

550 лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCD791NT 70 Nm - се доставя в практичен куфар за удобен транспорт. Последно поколение 18.0V XR Li-Ion компактен винтоверт-бормашина DeWALT оборудван с нова XR Li-Ion батерия. Ултра-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 16 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Ярка бяла LED светлина с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 1.3Ah батерия, зарядно устройство, с куфар. 

383 лв.

Винтоверт Metabo USE 8 31 Nm е с "Висок въртящ момент" за задвижване на големи винтове. 10-посочен регулируем въртящ момент. Метабо маратон с патентована защита от прах за дълъг експлоатационен живот. Здрава втулка за водене на дълбочина с предна алуминиева секция. Завъртане напред и назад. Бърза система за смяна на инструмента. Ниска шумопоглъщаща скоба, изработена качествено, за дълъг експлоатационен живот. Здрав алуминиев корпус за оптимално разсейване на топлина и издръжливост. Авто-спиране на въглеродни четки за защита на мотора. Функция Vario (V) - Електроника за работа с персонализирани скорости, които да отговарят на различни материали. Прецизно задвижване на винтовете благодарение на фино регулируемия водач за дълбочина и съединителя с ниски шумове. Има компактен и лек дизайн за удобна работа с една ръка. Винта може да бъде напълно изваден за проверка по време на работа. Отлична 550 W мощ и обороти от 0 до 900 в минута.

626 лв.

Електрически винтоверт DeWALT DW274 10 Nm - е мощен електрически винтоверт с плавно регулиране на оборотите. Перфектен е за закрепване в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Меката обвивка на дръжка, подвижният дълбочинен ограничител дълбичинния ограничител, са решения за повишаване на комфорта при работа. Лек и компактен дизайн за намаляване на умората на потребителя и повишаване на производителността, са решения за повишаване на комфорта при работа. Освен това машината е с лека и компактна конструкция за намаляване на умората на работещия. Стандартната екипировка включва: ограничител на дълбочината на завиване, Ph2 бит, клип за носене на колан. Идва в картонена кутия.

326 лв.

Винтоверт Metabo SE 4000 9 Nm е точният инструмент за работа с гипсокартонени повърхности. Прецизно задвижване на винтовете благодарение на фино регулируемия водач за дълбочина и съединителя с ниски шумове. Машината е с висок въртящ момент за закрепване на гипсокартонените плоскости и гипсофазерни плоскости към дървена или метална конструкция. Има компактен и лек дизайн за удобна работа с една ръка. Винта може да бъде напълно изваден за проверка по време на работа. Функция Vario (V) -Електроника за работа с персонализирани скорости, които да отговарят на различни материали. Отлична 600 W мощ и обороти от 0 до 2500 в минута.

435 лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM324 2Ah - e мощен инструмент с бързозатягащ патронник за лесна смяна на накрайника с една ръка. Светлинния индикатор оказващ посоката на въртене и удобния превключвател правят боравенето с инструмента много лесно. Защитен от прах редуктор и електронна и електрическа спирачка за прецизно завинтване. Има 18 степени на въртящия момент. Ергономична гумирана ръкохватка и уникална литиево-йонна технология за ненадминат мощностен ресурс на акумулатора. Приложение: винтоверта е проектиран за завиване и развиване на винтове, пробиване на бетон, камък, дърво и стомана. Окомплектовка: 2 x 2.0 Ah NiCd акумулаторa, зарядно устройство, куфар.

3лв. - 5лв.

Акумулаторен винтоверт DeWALT DCD734C2 38 Nm -  доставя се в практичен за съхранение и транспорт куфар. Последно поколение мощен 14.4V XR Li-Ion компактен винтоверт-бормашина, оборудван с нова XR Li-Ion батерия. Ултра-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 10мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Окомплектовка: 2бр. 14,4V, 1.3Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

345 лв.

Последно поколение XRP компактен акумулаторен винтоверт DCD790S2 на DeWALT е оборудван с нова XR Li-Ion батерия. Здравата метална предавка гарантира по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Може да зададете една от 22 степени на въртящия момент - 60 Nm, или режим на пробиване, в зависимост от задачата. Всички приложения се контролират от ефективен спусък. Безключовият патронник (13 мм) е с автоматично блокиране на шпиндела и затова смяната на накрайниците е лесна и бърза. Винтовертът е оборудван още със стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници, силна светодиодна подсветка и удобна ръкохватка. Доставя се в куфар. Комплектът включва 2 батерии 18 V, 1.5 Ah и зарядно устройство.

459 лв.

Акумулаторен винтоверт Sparky BR2 15 Li 1.5 Ah - има модерен и ергономичен дизайн, 25 броя на степените на въртящия момент. Отлична видимост на работната зона благодарение на силно светодиодно осветяване. Светодиодна индикация за зареждане на батерията. Синхронизирана двускоростна предавка. Електрическа спирачка. Застопоряване на вретеното. 2 батерии - 1.5 / 2.6 Ah Li-Ion. Оптимизирана консумация на енергия, позволяваща по-голям брой операции с едно зареждане на батерията. Бързо зарядно устройство с активно вентилиране. Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Висок въртящ момент за различни приложения. Настройка на скоростта и реверс. Високи обороти на 2-ра предавка за по-добро пробиване. Бързостягащ патронник. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години. Окомплектовка: Пластмасов куфар 2 батерии зарядно устройство

7лв. - 18лв.

Акумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD991P2 95 Nm - се доставя в практичен куфар за удобен транспорт. Със стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Последно поколение 18.0V XR Li-Ion компактен винтоверт DeWALT оборудван с нова XR Li-Ion батерия. Ултра-компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. Трискоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Компактен 13 мм. безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Ярки бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Има 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии.  Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 5.0Ah батерия, зарядно устройство, с куфар. 

776 лв.

Електрически винтоверт Sparky BVR 64E HD 705 W - има модерен и ергономичен дизайн, електроника за предварителен избор на оборотите. Бутон за застопоряване на прекъсвача. Реверс. Универсално магнитно гнездо за накрайници. Точен и тих съединител при изключване и отделяне на ограничителя без да се загубва настройката на дълбочината. Ограничител на дълбочината на завиване. Редукторна кутия от магнезиева сплав. Клипс за колан за удобство при работа. Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Самоизключващи се четки. Двойна изолация. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години.

4лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт DeWALT DCF887P2 205 Nm - е супер мощен винтоверт-бормашина оборудван с мощна Li-Ion батерия с ултра-компактен и лек дизайн, позволяващ използване в тесни пространства. Кожух от алуминий осигурява по-добро разсейване на топлината. Вградена защита от претоварване 6.35мм безключов шестограмен патронник, за бърза и лесна смяна на накрайниците. Електронна спирачка на мотора. Осветяване на работната зона. Ярки бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Перфектен е за монтажни дейности в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Три скоростна предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмент. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 5.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

688 лв.

Електрически винтоверт DeWALT DW269K 42 Nm - е перфектен е за закрепване в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Лека и компактна конструкция за намаляване на умората на работещия.  Винтоверт с мощност 540W. Идеален за завиване в дърво, пластмаса и метал. Регулируем въртящ момент до 42Nm. Система Versa Clutch, позволява настройка на въртящия момент докато се завиват винтове в материала с неравномерна плътност. 6.35мм шестограмен държач. Реверс. Максимален диаметър на винта 6.3мм. Мека и ергономична ръкохватка и превключвател за намаляване на вибрациите. Лек и компактен дизайн за намаляване на умората на потребителя и повишаване на производителността, са решения за повишаване на комфорта при работа.

675 лв.

Акумулаторен винтоверт RTRMAX RTM352 1.5Ah - e с двукомпонентна дръжка с компактен Т-образен дизайн и Soft Touch покритие за удобство и здрав захват по време на работа. Светлинния индикатор оказващ посоката на въртене и удобния превключвател правят работата с инструмента много лесна. Патронникът е бързо затягащ и е предназначен за свредла с цилиндрична опашка и диаметър от 0,8 mm до 10 mm. При всеки инструмент с автономно захранване най-важният елемент е батерията, която му осигурява електрическа енергия. От нея в най-голяма степен зависи теглото, големината и мощността на инструмента. Бързозарядната олекотена батерия на акумулаторните бормашини RTRMAX ги прави изключително леки и удобни. Окомплектовка:  Резервна батерия: Да Куфар: Да

157 лв.

Електрически винтоверт RTRMAX RTM311 500W - е за домашни ремонти или за професионална работа. Идеалната машина, която предлага мощност без прекъсване, без акумулаторна батерия, без време за зареждане. Компактен лек дизайн за оптимално удобство при работа. По-малко вредна за околната среда от подобните продукти с акумулаторни батерии. За прецизни работи по завинтване и положение на пълно заключване за пробиване. Променлива скорост за плавен старт и пълен контрол по всяко време. Реверс за завинтване или отвинтване на винтове. Има 6 mm безключов двувтулков патронник за бърза и лесна смяна на консумативи. Ръкохватката е с меко покритие и ергономични размери за оптимално удобство и ергономичност.

6лв. - 11лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD796D2 70 Nm - е мощен винтоверт-бормашина оборудван с последно поколение нова XR Li-Ion батерия с ултра-компактен и лек дизайн, позволяващ използване в тесни пространства. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Ярки бели LED светлини с функция забавяне за подобрена видимост и функционалност. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение.  Перфектен е за монтажни дейности в сухото строителство или монтаж на конструкции от дървени и метални панели. Двускоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 2.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

500 лв.

Акумулаторен винтоверт Sparky BR2 10.8V Li-C HD - има модерен и ергономичен дизайн за лека и удобна работа. Нов компактен дизайн с по-къс корпус. По-добър баланс и комфорт. Контролируем висок въртящ момент. Метална двускоростна редукторна кутия. Настройка на скоростта и реверс. Брой на степените на въртящия момент 20+1 плюс пробиване. Електрическа спирачка. Защита от претоварване . Акумулатори със защитата на клетките. Бързостягащ патронник. Светодиодна индикация за зареждане на батерията. Добра видимост на работната зона благодарение на силно светодиодно осветяване. Удобна ръкохватка с покритие от еластолан. Високото качество на всички продуктите на SPARKY са причината марката да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в близките години. Окомплектовка: Пластмасов куфар 2 батерии 1,5Ah зарядно устройство  

4лв.

Ударен aкумулаторен винтоверт - бормашина DeWALT DCD996P2 95 Nm - е последно поколение 18.0V XR Li-Ion компактен ударен винтоверт-бормашина оборудван с нова XR Li-Ion батерия. Ултра компактен и лек дизайн , позволяващ използване в тесни пространства. 14 степени за регулиране на въртящия момент за оптимална прецизност в режим отвертка. Интелигентен дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Компактен 13мм безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на накрайници с една ръка. Трискоростна изцяло метална предавка за по-интензивен режим на работа и по-дълъг живот на инструмента. Подобрен ергономичен дизайн и гумирана ръкохватка за повече комфорт. Li-Ion слайд батерия за удобно вмъкване и изваждане. Мулти-зарядно устройство за използване с 18V, 14.4V, и 10.8V XR литиево-йонни слайд батерии. Стоманена скоба за колан и здрав магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Сред другите преимущества на винтоверта можем да отбележим наличието на ярки бели LED светлини за по-добра видимост, иновативен дизайн на спусъка за повече контрол, гумирана ръкохватка за удобна работа, специална скоба от стомана за закачане на колан и издръжлив магнитен държач за накрайници за лесно съхранение. Моделът е снабден с уникална слайд батерия, която елегантно и лесно се вмъква и изважда, както и иновативно мултизарядно устройство. Окомплектовка: 2бр. 18,0V, 5.0Ah батерия, зарядно устройство, в куфар. 

834 лв.

Акумулаторен винтоверт за гипсoкартон Metabo SE 18 LTX 6000 2X2Ah -е в комплект с 2 издръжливи на работа батерии. Това е специалистът на Metabo за гипсокартонени плоскости в строителството с гипсокартон с висок въртящ момент за още по-бърза производителност. Компактен и лек дизайн за удобна работа с една ръка. Прецизно задвижване на винтове благодарение на фино регулируемия водач за дълбочина и съединителя с ниски шумове. Разполага с Variospeed (V) Електроника за работа със специални скорости, за различни материали и приложения. Интегрирана работна лампа за осветяване на контактната област. Удобна кука за колан, може да се фиксира от дясната или от лявата страна. Батерии са с показател на капацитет на състоянието на зареждане. Ultra-M технология: най-висока производителност, леко зареждане.   Окомплектовка: с 2 батерии и зарядно.

835 лв.