Warning: fopen(/home/vintover/public_html/vintoverti.com/system/logs/error.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/vintover/public_html/system/library/log.php on line 6
Warning: fopen(/home/vintover/public_html/vintoverti.com/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/vintover/public_html/system/library/log.php on line 6
Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/vintover/public_html/system/library/log.php on line 10
Ударен гайковерт ½, 350 Nm

Акумулаторен гайковерт CIMEX 350 Nm

Акумулаторен гайковерт CIMEX 350 Nm

Акумулаторният гайковерт CIMEX CW18V350NM-B е мощен професионален гайковерт с безчетков двигател (BLDC / BRUSHLESS). Максималният му въртяш момент е 350 Nm.  Този модел ударен гайковерт е подходящ за всекидневна употреба както от любители, така и от професионалисти. Намира широко приложение в строителството при монтаж на скелета, метални конструкци, монтаж на дървени конструкции, сервизни работилници. Двигателят на акумулаторния ударен гайковерт CW18V350NM-B е японски, безчетков. Теглото на машината отлично разпределено, като за баланса допринася и батерията. Така акумулаторният ударен гайковерт предоставя усещането за по-голям комфорт при работа в сравнение с пневматичните гайковерти при които тежестта е изнесена към предната част. Без батерия, теглото на машината е само 1,04 кг.

Шпинделът е с квадрат ½ и е изработен от висококачествена хром-молибденова стомана, която гарантира здравина и износоустойчивост. Бутонът за реверс се намира над спусъка за включване на машината и е с 3 позиции – завиване / блокиране / развиване.

Благодарение на разположението си, смяната на посоката на въртене, може да се извърши мигновено с ръката с която държите машината. Спусъкът на акумулаторният ударен гайковерт е с функция за плавно регулиране на оборотите. Контролът на въртящият момент при завиване и оборотите се регулират електронно, чрез контролера за управление на безчетковия електродвигател.

Превключването между отделните степени на завиване се извършва чрез разположения над батерията бутонен превключвател със светлинна индикация. В зависимост от избраната степен, работния диапазон на професиналния акумулаторен гайковерт е:

1-ва степен: 200Nm / 0-1600 об./мин.

2-ра степен: 250Nm / 0-1800 об./мин.

3-та степен: 350Nm / 0-2300 об./мин.

 

Корпусът е изцяло гумиран и предпазва корпуса на акумулаторният гайковерт от нараняване. Освен това осигурява отлична защита от приплъзване при поставяне на машината на наклонени повърхности. 

Батерията е с капацитет 4.0 Ah / 18V Li-Ion, и осигурява работа с едно зареждане за продължителен период от време. Над елементите на батерията е разположена контролната платка, отговаряща за зареждането на батерията. Този контролер осигурява оптимално бързо зареждане на батерията в зависимост от състоянието и защитава батерията от презареждане , дълбок разряд и претоварване. От горната страна на батерията е разположен светодиоден индикатор за заряда на батерията. В задната част на корпуса има USB извод, позволяващ батерията да се използва като пауър банк за зареждане на мобилен телефон.

 

 

Предимства:

 • Безчетков двигател с голям работен ресурс
 • Три степени на завиване
 • Батерия с голям капацитет
 • Плавен старт
 • Моторна спирачка
 • Отлично балансиран корпус
 • LED осветление на работната зона
 • 2 години гаранция

 

Стандартната комплектовка на акумулаторния гайковерт включва:

 • Акумулаторен ударен гайковерт CIMEX CW18V350NM-B – тяло 1 бр.
 • Преходник от ½ към  ¼ – 1 бр.
 • Акумулаторна батерия 4.0 Ah / 18V Li-Ion – 1 бр.
 • Щипка за колан – 1 бр.
 • Бързо зарядно устройство – 1 бр.
 • Куфар за съхранение и транспорт – 1 бр.

 

 

Технически характеристики:

 

Максимален въртящ момент: 350 Nm

Захранващо напрежение: 18V DC / 4.0 Ah Li-Ion

Двигател: Безчетков

Степени: 3 + 2 реверс

Завиване:

1-ва степен: 200Nm / 0-1600 об./мин.

2-ра степен: 250Nm / 0-1800 об./мин.

3-та степен: 350Nm / 0-2300 об./мин.

Развиване:

1-ва степен: 350Nm / 0-2300 об./мин.

2-ра степен: Автоматчен стоп + 350Nm / 0-2300 об./мин.

Реверс: Да

Шпиндел: квадрат ½ + преходник ½ към ¼

Зарядно устройстов: 2,2 А

Време за зареждане до 100% за 4,0 Ah батерия: 60 минути

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Разгледан: 1404
 • Модел: CW18V350NM-B
 • Наличност: В наличност
 • 300.00 лв.

Етикети: CIMEX, акумулаторен гайковерт, ударен гайковерт, мощен ударен гайковерт, гайковерт CIMEX


Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/vintover/public_html/index.php on line 97