Акумулаторна батерия 12V / 1.3 Ah / Li-ion за винтоверт CIMEX

Акумулаторна батерия 12V / 1.3 Ah / Li-ion за винтоверт CIMEX

Акумулаторната батерия 12V / 1.3 Ah / Li-ion e подходяща за винтоверт CIMEX CD12V28NM. Капацитетът на батерията е 1300 mAh / 12V Li-Ion. Осигурява продължителна работа само с едно зареждане. Може да си закупите две батерии и да имате винаги заредена за по-голяма сигурност. Батерията е с компактни размери и е под формата на на пълнител. Дизайнът е пригоден така, че да не пречи на работа в тесни зони и в ограничени пространства. За разлика от масовите винтоверти с обемни батерии, батерията под формата на пълнител е характерна за по-малко мощните машини от 10.8V, което допринася за по-ниското й тегло.

Акумулаторната батерия за винтоверт Cimex  тежи само 870гр., което позволява постоянна работа без да почувствате умора или дискомфорт. Кaкто всеки модел на Cimex и този разполага с контролер на батерията, като осигурява бързо зареждане само за 60 мунути до 100% капацитет. Контролерът, с който е снабдена, пази батерията от презареждане или преминаване в дълбок разряд или претоварване. За бързо зареждане НЕ е необходимо да ползвате допинг станция, а единствено да свържете литиево-йонната батерия към зарядното и да изчакате вградената светлинна индикация да светне в зелено.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 1448
  • Модел: CDB12-1.3
  • Наличност: В наличност
  • 47.88 лв.

Етикети: Акумулаторна батерия 12V, батерия за винтоверт 1.3 Ah, Li-ion батерия за винтоверт, Cimex, части за винтоверт, допълнителни батерии за винтоверти